Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,Mám tv lg z roku 2014 a po zaregistrovani na netflix si platim měsičně.Protože tv js starší tak netflix mám celý v angličtine.Na mobilu je čeština.Chci se zeptat,pokud si koupim tohle zařízení bude netflix na tv v češtině.Nebo je to jenom zrcadlení z mobilu?A mužete mně poradit co sem napsal a co by ste my doporučovali?Jedná se my i oto abych mohl do tv nainstalovat i jiné aplikace.Moc děkuji za odpověd.Jětě bych chel upřesnit-zařizeni je-bezdratovy HDMI Display adaptér 4k ultra hd hdr.
Mirascreen je dobrý k zrcadlení mobilu do TV. Když to ten mobil a TV neumí nativně.
Google Chromecast je lepší v tom, že umí VOD služby (Netflix, HBO, Prime Video, YouTube a hromadu dalších) sám o sobě a mobil z toho můžete vynechat.
Je jich několik druhů, ale z vlastní zkušenosti bych doporučil ten poslední Google Chromecast with TV. Poznáte jej podle toho, že má dálkový ovladač.
Viz např. zde: multimedialni-centra.heur/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.