Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Máte návod, jak z počítače odstranit antivirus Kaspersky Free? Při pokusu o odstranění to vyhodí hlášku, že probíhá upgrade aktualizace a proces odstranění je ukončen. Neporadí si s tím windows, revo uninstaller a dokonce ani Ccleaner Professional, což je docela síla. Děkuji.
...nakonec to zmizelo samo...Kaspersky nabízí uninstaller, ale podle Avastu je infikován malwarem a nepovolí ani výjimku. Předpokládám, že Kaspersky dodatečně zareagoval na pokyn z Cc Profi, protože windowsy jsou totálně k ničemu. Našetřím si a vstoupím do jablečného klubu. A bude klid.
a nyní jde o to jestli ti funguje Defender, mě nešel po odinstalaci Kašpara a musel jsem použít utilitu Mkvosoftů, spokojil jsem se s Defenderem...a kašlu na antiviry..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.