Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Outlook 2007

Od: wydra® odpovědí: 4 změna:

Zajímavý problém. Ve Win7 pouzivam Outlook 2007. Není uz podporovan, ano, vim, Ale v nem nastavene 3 mailove adresy funguji, jedna ne a nastavit uz nejde. Outlook rada pouzivam. Poradte, nebo musim koupit 2010?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Adresu není možno napsat a nebo nefunguje odesílání e-mailu? Trochu více popište problém...

hodnocení

V Outlooku - nastroje - ucty jsem si vzdycky nastavovala maily a z niceho nic prestal vychozi fungovat. Nastavit nejde. Ani gmail nenastavim, i kdyz podle navodu v Gmailu. Ostatni tri maily v Outlooku stale funkcni. Snazim se, nejde mi to. Volala jsem na help desk, je pry to mozne, ze kdyz uz neni tenhle Outlook podporovan, je to mozne, ze jedna adresa nastavit nejde. Je mi to divne. Ale co ja vim :) Ale asi se s tim budu muset smirit.

Tak znovu. Jak chceš poradit když píšeš jen nejde to. Napiš nastavení, co a jak jsi udělala.
hodnocení

Promin, snaha z tve strany byla, ale neslo mi a doted nejde, online kliknout do Outlooku. Tak musim pres server a kdyz v Outlooku neco potrebuju, musim jen v offline. Pry je to tim, ze uz neni podporovan v Win7.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]