Nejste přihlášen/a.
Co mě teoreticky napadá, zkuste prověřit, jestli se Wi-Fi síť sama od sebe nepřeladila na 12 nebo 13 kanál v 2,4 GHz pásmu. Některé síťové karty mají problém s těmito kanály, protože kvůli celosvětové kompatibilitě tyto kanály nechtějí využívat. (V USA není povoleno je používat) Setkal jsem se s tím třeba na svém prehistorickém netbooku ASUS 1215N a zabralo až přeladění na obvykle používané kanály 1, 6 a 11.
Na Wi-Fi routeru / modemu / access pointu jste neměnil žádné konfigurační položky jako třeba podoporu 802.11 standardů, případně typu zabezpečení? Čistě hypoteticky pokud síť jede na 5 GHz pásmu, jestliže byla síť v režimu mixed (802.11a/n/ac) a notebook uměl jen 802.11a/n a Vy jste dal režim pouze 802.11ac, pak může nastat problém.
Někdy stačí jen uloženou síť vymazat a znovu ji najít + zadat heslo.
Pokud to není Váš případ, případně přeladění nezabralo a ani po vymazání profilu sítě není stále vidět v nabídce, pak je nutné prověřit v centru síťových připojení, zda je vidět síťový adaptér Wi-Fi a zkontrolovat zda-li jsou v pořádku ovladače. Jejich aktualizace / přeinstalace může taktéž pomoci.
Upřímně Wi-Fi občas bývá slušný prevít a sem tam jsem s ní zápasil na MikroTiku a DD-WRT
Odstranit wifi ze seznamu uložených sítí. Případně (je to možná nekomfortní) změnit SSID té sítě (a možná ho pak vrátit zpět)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.