Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fps drop

Od: kaby5555 odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, při některých hrách např. league of legends, dayZ mi při hraní po 5 min začnou dropovat fps, běžně hraji na 170fps - a po 5 min hraní mi to začne skákat na 20-30fps pokles trvá 5sekund a poté se fps vráti k normálu a takhle mi to dělá celou hru. Náročnější hry mi jedou bez problému. chtěl bych se zeptat, čím to může být. děkuji
zasílám foto TEPLOTY A MŮJ NOTEBOOK. teploty jsou focené při hraní league of legends.

Fps drop
Fps drop #2

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepeek
hodnocení

0x
Zdravím, čemu se divíte když procesor atakuje 99 stupňů! Při takové teplotě se automaticky podtaktuje a tímpádem ztratí výkon. Jaké jsou teploty grafiky? Ty hádám nebudou o nic lepší. Pokud je to levný notebook (do 25k) kde se šetří úplně všude včetně chlazení tak s tím moc nenaděláte jelikož je to normální. Doporučuju rozebrat, vyfoukat od prachu a přepastovat. Každopádně s takovýma provozníma teplotama budete rád když noťas přežije záruku.

mathew
hodnocení

0x
Příčinu tam máš červeně vyznačenou. Důvod proč náročnější hry jedou bez problémů je ten, že zatěžují jenom grafiku a ne všechno takže se to stíhá chladit...

clovicekdoma
hodnocení

0x

U tohohle přepastování a vyfoukání moc nepomuže tyhle procíky se tak chovaj od výroby, řešení je pohrát si s nastavením výkonu procesoru , metod je více záleží jak moc tomu rozumíte né vždy musí dojít k poklesu výkonu.

kaby555
hodnocení

Dobrý den,
děkuji Vám za odpověď mohl bych dostat bližší info. jak bych to mohl sám nastavit? určitě si najdu nějaký návod na youtube, jen bych poprosil o bližší info, než abych vyhodil peníze za přepastovaní a vyčištění
Děkuji Vám.

kaby555
hodnocení

Našel jsem tohle, mám to změnit na 6 jader? můj notebook obsahuje 6jádro

Fps drop #3

tohle Vám nepomůže , mužeme se o něco pokusit , dnes ale nemám moc času a byla by lepší nějaká možnost přímé komunikace , vysvětlovat to je hodně složité.

kaby555
hodnocení

Děkuji Vám moc za ochotu, určitě se můžeme spojit lépe. když mi zašlete na můj email - kaby555@seznam.cz číslo, tak bych Vám mohl zavolat, moc by jste mi pomohl a nějakou tu finanční odměnu bych Vám poskytnul

mail odeslán příště se zaregistruj a napiš vnítřní poštou není moc ideální dávat takhle veřejně svuj mail kvuli spamu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]