Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám virus v počítači ze stránky apriori-nauka.ru (dávejte si pozor) a píše mi to nežádané zprávy, nevíte jak ho odstranit? Mám Windows 10
Zapni/aktivuj vestavěný Mcrosoft Windows Defender, ten na tyhle potencionální hrozby upozorní (Ovládací panely>Systém a zabezpečení>Firewall v programu Windows Defender>Vlastní nastavení a v něm aktivovat/zapnout firewall jak v privátní tak veřejné síti). Jinak s většinou "ruských" webů je nějaký problém-tyhle země ještě nemají žádnou "vyspělou" etiku.. Jinak odinstalovat ten ruský program a vyčistit to např. CCleanerem.
Chodím hodně na ruské weby, zpravidla technického charakteru a nemůžu říct, že bych měl nějaký problém...
Já se zase jednou registroval u OKAY a od té doby mám taky nežádané zprávy - klidně 3 denně. Vše padá do spamu a ani si toho nevšímám. Neřekl bych, že je to virem.
Instaloval nebo stahoval jste něco z uvedené stránky?
Mrkněte se nejprve Nastavení - aplikace a funkce - podle stáří programů odinstalovat standardní cestou.
Pak CCleaner pročistit, registry tím samým pročistit.
ADWCleaner - pročistit, restartuje.
Pak bych šel na nouzový režim a spustil ESET ONLINE.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.