Dobrý den, mám na Vás otázku a prosbu o pomoc jestli to bude možné. Na Instagramu jsem zjistila že se mi automaticky mažou moje staré první příběhy z roku 2018. Trochu jsem googlila a vyhledávala jestli to nejsou nějaké ,,novinky,, ale nenašla jsem o tom ani sloku, jako kdyby se to dělo jen mě. Nechci přijít o svoje vzpomínky které si takhle mohu připomínat. Už mi zmizeli 3 celé měsíce. V nastavení mám automatické ukládání do archivu a právě že nikde ani není že by měly třeba omezenou ,,dobu na 4 roky,, a i kdyby to tak bylo, je únor a mě zmizel leden, únor a březen Prosím poradíte někdo nebo nevíte o tom ňějaké novinky? Moc děkuji Simona
Myslím, že problém je v systému používání. Instagram určitě není určen jako archiv fotek a vzpomínek. Na to jsou jiné služby a weby.
simona
Samozřejmě mám vše zálohované o to nejde ale instagram je pro mě jako takový ,, vzpomínkový,, deníček. Každý den se v příbězích ukazuje fotka zveřejněna před rokem, dvěma roky, třemi roky atd. A o to mi jde. Vždyť by to mělo být nesežene je to archiv a ani to nikde není třeba zmíněné že je to dočasné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.