Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Life is strange

Od: bezzemek odpovědí: 2 změna:

Ahoy,

znovu jsem si po letech nainstaloval Life is strange (1), ze své steam knihovny když jsem ale stálh instalátor češtiny po spuštění vždy vyskočí pouze tato tabulk: vis příloha obázek. Instalátor mi vůbec nedá na výběr kam češtinu instalovat. nějaká rada?

Děkuji :)

Čeština do Life is strange stažena z RPG češziny

Life is strange

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
To je divné, já to asi před rokem hrál s češtinou a žádný problém nebyl...zkuste to rozbalit v adresáři, kde je hra, jestli se to nechytne.

olinl
hodnocení

0x

Tu aktualizaci hry/steamu si zkoušel? Zkus češtinu stáhnout od jinud, můžeš zkusit i www.Uložto, možná tam někdo vložil k češtině i soubor pro instalaci lokalizace-tedy "automatickou" náhradu za jazykové soubory v původním jazyce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]