Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prekladac dokumentů google

Od: scholastik odpovědí: 5 změna:
Ahoj, můžete mi poradit ohledně překladače google translator? Včera jsem nasel normálně přes mobilní prohlížeč google translator, kde je môžne nahrát document v angličtině a přeložit ho hned do češtiny. Ten document byl v pdf verzi. Teď bohužel nemůžu najít odkaz kde je "browse document s" je tam jen stránka Kde jde vloží text. Pomuzete mi?Najít ten odkaz přes mobilní prohlížeč? Počítač nemam. Nebo jestli existuje Jiny prohlížeč stránka na překlad pdf dokumentů. Dekuji za odpověď

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

draganddrop
hodnocení

2x
Normálně nahoře je překlikávátko text / dokument.
Prekladac dokumentů google

hodnocení

2x

A ten PDf dokument je text nebo obrázek? Protože obrázek by se napřed musel prohnat OCR.

doplněno 03.02.22 23:34:

Asi mi nechceš rozumět.

V PDF mohou být data různého typu, je to jen taková obálka. V zásadě jsou tam buď obrázky nebo texty.

Pokud je to obrázek, tak na něm mohou být písmenka, ale to vůbec neznamená že to počítač dokáže jednoduše přečíst a zpracovat. Je to jako když stránku vyfotíte mobilem - mohou tam být písmenka ale nic s těma písmenkama neuděláte. Ostatně scanner je takový foťák, který přečtenou stránku uloží buď jako obrázek JPG, anebo ten obrázek zabalí do PDF - ale stále je to obrázek.

Pokud je to text, tak to pravděpodobně vzniklo "tiskem" do PDF - koukněte se co máte v počítači za nainstalované tiskárny, bude tam i "Microsoft print to PDF" nebo podobně nazvané. Tímto tiskem se do PDF dostanou i písmenka jako text, nejen jako obrázek. S tímto PDF se pak dá leccos dělat, poznáte to tak že kurzorem můžete kousky texty vybrat a zkopírovat ven.

scholastik
hodnocení

Zdravím, jde to i v mobilu? Mám jen mobil, ne počítač a odkaz?

scholastik
hodnocení

Je to pdf dokument čište s textem vrytym do něj, že nejde upravíT. Mam celkové 11 dokumentů a přeložit mě sel jen jeden. Naskenoval jsem vám zip soubor s 11 pdf soubory. Mohl bych Vas poprosit o jejich přelozrni google translatorem, jestli to půjde? Děkuji za odpověď
fs

Můžete zkusit i Yandex translator a další, ale jak už bylo řečeno, fotosken přeložit nezvládnou.

Zabezpečení pdf, pokud jde o tento případ, by někdo asi zvládl překonat, ovšem v mobilu těžko.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]