Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunguje otevření youtube videa v aplikacích

Od: herd® odpovědí: 4 změna:

od 1.2. mi nejdeou přehrát youtube videa v jakékoli aplikaci, nevíte čím to je a zda má tento výpadek i víc lidí i s jinou aplikací pro youtube? (Zkoušeno NewPipe v posledn íverzi x.x.x.13 a ze srandy i SkyTube)

Po otevření videa se vždy vyhodí chyba. Pokud program umí zobrazit log, tak je to chyba parsování stránky... (Jako vím, že tohle se občas děje i vprogramech youtube-dl)

Samozřejmě v browseru bez reklam ,bez problémů.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

anon65534
hodnocení

3x

Nejnovější verze NewPipe je 0.21.16 (na ní mi vše funguje) pokud je používán F-droid tak lze nainstalovat přímo NewPipe repo které má aktualizace o dost dřív (většinou do jednoho dne).

Celkově když to začne dělat tohle tak google zase změnil systém stahování videí a většinou je to do pár dnů opraveno a NewPipe by měla sama hlásit aktualizace popřípadě F-droid by měl taky pokud je nainstalované ono repo

hodnocení

Děkuji, vyřešeno. Nevěděl jsem že tam jsou novější, čerstvé, verze.

jamess
hodnocení

0x
Jednoduše to je způsobeno tím, že Defakto kradete. Okrádáte poskytovatele a tvůrce o příjem z reklam. Takže se tomu snaží bránit… což asi chápete…
hodnocení

Ne, já si vybírám, co si v vpustím do telefonu, jelikož data jsou drahá, bráním se aby mě cizáci okrádali o čas, energii akumulátoru, placená data a výkon na procesoru

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]