Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
zaplatila jsem si předplatné Office 365. Stáhnu si instalační program. Nainstaluji deskoptovou verzi office. Vše proběhne v pořádku. Na konci zahlásí, že Office je již nainstalovaný. Bohužel ani po restartu nemůžu nikde dohledat Word, Excel apod. Tváří se jako by nebyl Office nainstalovaný. Prosím o radu, kde hledat chybu. Děkuji za Váš čas. J.
Office je již nainstalovaný - to může znamenat, že se pokoušíte nainstalovat něco, co už na PC je, ale není licence. Když se totiž snažíte instalovat nové office, nemůže na počítači být stará verze - platí to tuším od verzí 2016 (nebo 2010?). Musí se nejprve odstranit to, co bylo v počítači, pak teprve instalovat nová verze.
nevím - verze starší - 2007 a 2010 jsem měl na jednom pc v blahé paměti - řekl bych, že to je až od 2016...
Ano, odinstalovala jsem původní office, restartovala a pak se pustila do instalace...Možná mě snad napadlo, jestli někde nezůstal nějaký pozůstatek předchozího officu a proto to dělá takovou paseku. Ale jak se těchto pozůstatků zbavit?
já už s office moc nekoketuju - na domácím je to zbytečný, na pracovním mám od firmy...
mrkněte třeba vyhodny-software.cz/... - možná pomůže
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.