Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nelze nainstalovat office

Od: janas* odpovědí: 15 změna:

Zdravím,

zaplatila jsem si předplatné Office 365. Stáhnu si instalační program. Nainstaluji deskoptovou verzi office. Vše proběhne v pořádku. Na konci zahlásí, že Office je již nainstalovaný. Bohužel ani po restartu nemůžu nikde dohledat Word, Excel apod. Tváří se jako by nebyl Office nainstalovaný. Prosím o radu, kde hledat chybu. Děkuji za Váš čas. J.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Vlevo dole Start, do řádku napsat Word...

janas*
hodnocení

Ano, hledala jsem v celém PC, přes hledání až po složky. Bohužel...ntb se tváří jako by se nic nenainstalovalo.

janas*
hodnocení

..restart taky proběhl...zkoušela jsem zopakovat několikrát...bezúspěšně

111®
hodnocení

0x

a nechce to instalaco jako Správce?

janas*
hodnocení

Taky jsem zkoušela...a nic :(

111®
hodnocení

0x

nebrání tomu antivir?

tomas11*
hodnocení

0x

tak asi jste hledala ale pro jistotu - Microsoft office

hodnocení

0x

Office je již nainstalovaný - to může znamenat, že se pokoušíte nainstalovat něco, co už na PC je, ale není licence. Když se totiž snažíte instalovat nové office, nemůže na počítači být stará verze - platí to tuším od verzí 2016 (nebo 2010?). Musí se nejprve odstranit to, co bylo v počítači, pak teprve instalovat nová verze.

tomas11*

to platí od pradávna ale to napíše hned při instalaci

nevím - verze starší - 2007 a 2010 jsem měl na jednom pc v blahé paměti - řekl bych, že to je až od 2016...

janas*
hodnocení

Ano, odinstalovala jsem původní office, restartovala a pak se pustila do instalace...Možná mě snad napadlo, jestli někde nezůstal nějaký pozůstatek předchozího officu a proto to dělá takovou paseku. Ale jak se těchto pozůstatků zbavit?

tomas11*

pro jmlc - ne né - ale je to jedno*smich*

já už s office moc nekoketuju - na domácím je to zbytečný, na pracovním mám od firmy...

mrkněte třeba vyhodny-software.cz/... - možná pomůže

janas*
hodnocení

Problém vyřešen, možná někomu do budoucna poslouží. Takže přidat/odebrat programy Office - OPRAVIT. Poté mi najely všechny office programy, ale hlásilo i po restartu že licence není oficiální. Tedy odinstalovala a nainstalovala jsem nanovo...a teď už funguje!

111®
02.02.22 20:14

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]