Nejste přihlášen/a.
K tabletu jsem dostala fajn myš, ale nepotřebuji ji. Chtěla bych ji k počítači, ale počítač ji nevidí. Když zastrčím, nevím jak se to udělátko jmenuje, počitač zacvrliká, ale kurzor na ni nereaguje. Musí mi to někdo přijít nainstalovat nebo to dokážu s vámi, když mě budete navigovat? Prosím o pomoc.
Nemá drát. Na tabletu bezvadně funguje, dokonce i na dece, nemusí mít hladkou podložku. A tady se kamarádit nechce. Dokonce jsem jí dala čas na rozmyšlenou.
Juraja, tož to je těžká otázka. Kde to najdu?
Pokud jste v nastavení bluetooth, tak klik na přidat zařízení bluetooth / bluetooth myš,klavesnice atd.../ počkat než si tu myš najde a pak potvrdit
Budu muset počkat na někoho, kdo umí. Všechno, co radíte jsem v nastavení našla. Když jsem odpojila myš na drátě, tak se i v nabídce ztratila a ani nenaběhla, po zapojení, té bez drátu. Naprosto odmítá s ní kamarádit. Jestli to není tím,, že je snad pro hry, má z boku dvě tlačítka pod palcem, které se mi moc líbí a tím je jakási divná. Děkuji vám, počkám na někoho, kdo to bude umět.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.