Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Počítač nevidí myš

Od: babkazov® odpovědí: 12 změna:

K tabletu jsem dostala fajn myš, ale nepotřebuji ji. Chtěla bych ji k počítači, ale počítač ji nevidí. Když zastrčím, nevím jak se to udělátko jmenuje, počitač zacvrliká, ale kurzor na ni nereaguje. Musí mi to někdo přijít nainstalovat nebo to dokážu s vámi, když mě budete navigovat? Prosím o pomoc. ;)

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

A co restar pc nepomůže?

doplněno 02.02.22 16:35:

Teď sem si to přečet znovu a pomaleji:-D

To bude asi bezdrátová myš že?

k2
hodnocení

0x

Dratova, nebo bezdratova? S dratovou mysi by si mel PC poradit a sam si nainstalovat ovladace, rekneme max do minuty po "zacvrlikani". Bezdratovou bude mozna nutno sparovat s prijimacem.

Zakladni otazka: Mate jistotu, ze mys je 100% funkcni?

hodnocení

0x

Málo informací. Drátová/bezdrátová? Vypnutá/zapnutá? (Zespoda na "břiše" myši je takové posouvátko, mělo by být v poloze ON. Je-li v poloze OFF, je vypnutá, je třeba ji zapnout, pak by měl kurzor reagovat.)

hodnocení

0x

Nemáte myš vypnutou? Bezdrátovky mají obvykle na bříšku přepínač, aby zbytečně nežraly baterky.

Případně jsou v ní baterie?

hodnocení

Nemá drát. Na tabletu bezvadně funguje, dokonce i na dece, nemusí mít hladkou podložku. A tady se kamarádit nechce. Dokonce jsem jí dala čas na rozmyšlenou.

doplněno 02.02.22 16:49:

Juraja, tož to je těžká otázka. Kde to najdu?

Máte na pc povolené a zapnuté bluetooth?

hodnocení

Našla, je to zapnuté

Ještě je tam Vired Mouse a možnost odebrat, ale bojím se na to sahat

Pokud jste v nastavení bluetooth, tak klik na přidat zařízení bluetooth / bluetooth myš,klavesnice atd.../ počkat než si tu myš najde a pak potvrdit

hodnocení

Jo, je tam a na klik nabízí možnost odebrat. Poklikala jsem a nabídnul mi spárování s televizí. Začínám se děsit.

hodnocení

Budu muset počkat na někoho, kdo umí. Všechno, co radíte jsem v nastavení našla. Když jsem odpojila myš na drátě, tak se i v nabídce ztratila a ani nenaběhla, po zapojení, té bez drátu. Naprosto odmítá s ní kamarádit. Jestli to není tím,, že je snad pro hry, má z boku dvě tlačítka pod palcem, které se mi moc líbí a tím je jakási divná. Děkuji vám, počkám na někoho, kdo to bude umět.

hodnocení

Myška už funguje. Mladý si pohrál a opravdu byl problém. Vincent se nechtěl kamarádit. Nakonec mladý přikryl to modré mrkající světýlko a pomalu odkrýval. A od té chvíle funguje jak má. :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]