Pokud se jedná o firmu, která s tím má zkušenosti, tak bych se toho nebál, jen bych vybíral PC s SSD diskem (což tento má). Měl jsem repasovaný PC (také Fujitsu) a neměl jsem jediný problém, jen pak už začínal být mírně hlučnější, po 7 letech jsem ho vyměnil, ale fungoval by nejspíš dál.
Leštil sem věšteckou kouli hodně dlouho bohužel je stále mlhavá. V otázce chybí na co ten PC má sloužit a kolik na něj máte peněz. Tahle uvedená mašinka má cenu do 4 tisíc , sloužit na internet ještě pár let bude.
Už jsem do rodiny koupil několik "repasovaných" PC, většinou HP velmi solidního provedení, které pak doma roky sloužily a které bych v takové kvalitě nové nezaplatil. Kupuji vždy takové, kterých má obchod více kusů (10+), nikdy ne poslední kus, to může být nějaký vrácený. A pokud s ssd duskem, tak si raději připlatím za nový. A prostuduji si předem parametry, aby zdroj utáhl mou grafiku. A také ještě osobně stále preferuji Win7. U notebooku je to jiné, tam je,horší nahraditelnost dílů, tam repasovaného trochu bojím.
Koupil jsem nový HP a po týdnu odešel systémově.Kdyby byl repasovaný,těžko bych si nějak pomohl.Takto jsem ho odvezl na reklamaci a za 14 dní už pracuje.Nesmí se zapomínat na zálohování.
na kancelářskou práci je repasovaný počítač ideální, za zlomek ceny si koupíte značkový otestovaný počítač, třeba toto je pěkný kousek do 4000 Kč vč. DPH : eurotech.cz/...
Parametry slušné a pokud je záruka dva roky (oproti běžné jednoroční) tak je to ideál. Osobně bych si do toho ještě nechal dát kklasický disk jako skladiště pro "pomalá" data.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.