Zdravím, Asi před 2 týdny mi jen tak přestal fungovat ethernet na Pc. V nastavení je napsáno ,,Bez přístupu k internetu ". Můj router je ,,Mi router 3C" model: R3L. Už jsem zkusil snad vše co jsem našel na internetu (přez mobil). Budu moc rád za rady. Díky
Hlasi ti to sitiovy kabel odpojen. Bud odesel port na routeru nebo umrela sitova karta. Budes muset jako prvni skusit na ten kabel pripojit jine pc. Pokud bude pripojeni fungovat tak koupis sitovku do usb protoze ta tvoje bude vadna.
notketchupp
Děkuji mockrát za radu. Ještě jsem to na jiném PC nezkoušel, ale neporadil byste mi prosím jaká síťová karta je dobrá. Děkuji moc
iks
Popravde pokud nemate extra pozadavky tak je to uplne jedno..
Právě jsem zjistil, že to funguje na ostatních počítačích jen na tomto ne. Takže si tu síťovku koupit musím . Děkuji moc za rady
karel556*
Podobný problém jsem taky měl, po delší době mě napadlo kouknout do BIOSu a ejhle, tam byly zakřížkované dny pro omezení připojení, sice nevím jak k tomu došlo (PC používám jen já), ale po zrušení omezení internet jede jako čert. taky to byl problém jen s jedním zařízením, ostatní bez závad, novou síťovku jsem též zkusil a bez výsledku.
notketchupp
Dobrý den, Dnes jsem si koupil síťovou kartu (comfast ur20), ale nevím jak mám udělat instalaci, protože v manuálu píšou, že po zastrčení usb do portu by se měl v průskumníku souborů ukázat „CD driver(H, ale mě se tam nic neukazuje. Nemáte nějakou zkušenost nebo radu? Budu moc rád za odpovědi
Síťovku už jsem sprovoznil. Přidala se nová síť, ale i u ní mám napsáno „Bez přístupu k internetu". Už opravdu nevím co dělat Pokud by vás ještě něco napadlo, tak budu moc rád za rady.
Možná to je tím, že v manuálu je napsáno, že po zapojení do portu si v adresáři „Tento počítač“ mám najít „CD driver“ a nainstalovat software. Zvláštní je ale to, že mi to v nastavení sítě píše, že je ovladač správně nainstalován a navíc se mi v „Tento počítač“ ani neukazuje ten „CD driver".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.