Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr Hry

Od: chiefkesh odpovědí: 8 změna:

Zdravím mám slabší počítač a chtěl bych si něco zahrát a nevím co právě nějaká FPS hra třeba

CPU : AMD PRO A8-8650B R7, 10 Computer Core 4C+6G 3.20 GHz

RAM : 4,00GB

Grafika : AMD Readon(TM) R7 Graphics

Operating System 64 bit

Díky za všechny odpovědi.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tyler
hodnocení

3x

Jak píše "jlmc", obávám se, že vám PC ani nenaběhne, protože je příliš pomalý.

A teď vážně: Sestava je dostatečná na spuštění spousty her. Když FPSka, tak co třeba Stalker (dodnes vzniká spousta modů, některé fakt povedené) CoD4 a nebál bych se ani novějších titulů, věřím, že by se dalo rozjet i CS:GO, minimálně CS:Source.. potom třeba FarCry, Fallout.

Bude toho spousta. Ovšem vzhledem k té 4GB RAM budete dost ochuzen. Ideálně tak Win7 64bit. Nebo pokud máte novější Win, dokoupit alespoň tu ramku, ta je na dnešní poměry opravdu slabá.

hodnocení

0x

problém je, že s tím rozjedete tak max. windows a nějaké webové stránky... nic moc - to je tak na on-line hry

procesor FM2+, DDR3 ramky... hodně slabá grafika ... Jasný, něco si s tím zahrát může. Ale jestli má W10, bude to rádo, že se ty widle rozjedou.

Děcka dlouho hrála na starém Qcore s DDR2- ale tam jsem měl 8gb a GTX 760 s dalšími 2GB. Netroufám si tvrdit, že to bude "hratelné" - spusti možná jo.

Nechal bych tam doplnit další 4GB ramky a vyměnil grafiku - v ekodvorech by se dalo něco pohledat :D...

hodnocení

0x

Můžeš zkusit tuto stránku. Zadej hru, kterou bys chtěl hrát a otestuj, a uvidíš. Bude to chtít po tobě stáhnout doplněk, tak ho musíš potvrdit a potom už ti půjdou výsledky. :) Jinak u her, tam jsou i min.požadavky, tak se můžeš podívat.

systemrequirementslab.com/...

hodnocení

0x

Mám XPéčka, o něco lepší procesor, ale zase poloviční RAM. Ty hry, co napsal Tyler, bez potíží běží. Mmntlně projíždím Metro 2033, Stalkeři jdou všechny tři díly, nedávno jsem dohrál Necrovision. Občas se vracím ke starým hrám - AvP, AvP 2, Doom 3, Doom RoE... Těch her je...;)

hodnocení

0x
Nechápu, proč vás zde tak straší. Mám ještě starší a slabší PC, (Dvoujádro E5300 intel, 4GB RAM, Nvidia 8600GT) a v pohodě jsem na něm hrál starší pecky, jako Half Life, Return To Castle Wolfenstein, MOHA, Minecraft, Serious Sam SE, Battlefield Heroes online a spoustu dalších do roku vydání cca 2010..2014. nyní hraji Call of Juarez Gunslinger, ten už je tedy na hraně, ale dá se. Samozřejmě, že nové náročné hry si nezahrajete, ale pokud nemáte odehráté ty starší, tak vás to nemusí mrzet. Jen by se vám asi vyplatilo zvýšit RAM na 8GB, pokud byste moduly sehnal levně. Vrázet do toho víc, jak pár stovek už smysl nemá.
OS mám Win7 64. Desítky mám v práci a nenávidím je. Ty musel bapsat nějaký 12 letý magor z Indie, který zahodil všechno to dobré, k čemu se dospělo od prvních Windows. Do roku 2020 jsem spokojeně jel na XP, ale pak už nechtěla fungovat s žádným prohlížečem spousta www stránek. Takže kvůli pitomému internetu, který by klidně mohl fungovat jako v roce 2000, jsem musel přejít na Win7.

nefňukejte, to je dnešní doba, jste KONZUMENT, tak se stím smiřte.*smich* vše co je nové a aktuální je přece lepší než tamto a hlavně, u tohodle nejsou přece žádné rizika a je to vyladěno a rychlejší a prostě nej.*jasne* hehe.. Vítejte na palubě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]