Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Google chromekast ultra-4k

Od: begi25® odpovědí: 2 změna:

Zdravím radcove.Mam tv Lg z roku 2014.Objednal sem se Netflik hd.Moje tv to nedokaže nastavit v v čr original v čr.To znamená na tv mam netflix v angličtině .Protože mám na vyber 2 zařízení,tak se sem to stáhnul do mobilu,kde je čeština.A ted hlavní otazka.Kdyz si koupim uvedené zařizeni které má4k ,a stáhnu si z youtube ve 4k,bude my tv opravdu hrát?Mam domaci kino a hdmi mam 1.2 tak mně napadlo mít hdmi aspon 2.0..hry nehraji.Omlouvam se že sem to nenapsal jako odborník,Prosím o každou dobrou radu..

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

pokud TV nedokáže dobrazit 4K tak do ní můžete chtít cpát co chcete ale je to jedno. Display TV nemá tolik pixelů aby Vám ty data mohl vůbec zobrazit. Druhá věc, pokud chcete koukat na 4K netflix, tak si taky zajistěte dostatečnou rychlost internetu, jinak se moc nepodíváte. Chromecast má smysl, pokud chcete z TV udělat smartku, díky androidu můžete nainstalovat x aplikací a funkcí navíc, ale stále budete limitován rozlišením, které vaše TV dokáže zobrazit, takže nejspíše fullHD..

hodnocení

Děkuji moc,tohleto sem chtel vědět,a moji otazku ruším.*hej*.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]