Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dobří lidé prosím poraďte. Potřeboval bych si do klasického vodorovného grafu v Excel, kde mámám 3 čáry kolik jsem ke kterému dni v měsíci utratil (k 1. Pak ke 14. A pak k 16. ) viz obrázek. Ale nikde nemůžu najít, jak osu "X" označkovat alespoň čárkami (v lepším případě i leden až listopad) ví to někdo? A jak zvětšit její tloušťku. A jak se stanoví, že první bod (leden) začíná (či nezačíná na ose Y)?Moc děkuji předem. Michal
Moc a moc děkuji, tohle jsem tam kdysi dostal, ale nyní se mi označuje pouze svislá osa a tam mám popisky správné. Já právě potřebuji mít na vodorovné ose alespoň 12 čárek když už ne názvy měsíců. Jde to vůbec. Moc děkuji. M.
no to bohužel nevím, kde se to zapíná, ale jinak svislá osa ukazuje vše správně. posílám obrázak grafu. Jen na vodorovné ose bych chtěl mít alespoň svislé čárky (když už ne názvy měsíců) a vůbec by mi nevadilo, kdyby data (leden) nezačínal na svislé ose Y ale kousek od ní. Moc Ti děkuji za ochotu. poradíš ještě?
Osu X považuji (možná špatně) za tu, kde je hodnota "0"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.