Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak spojit dva bootovací iso soubory

Od: ondrasek* odpovědí: 1 změna:

jak spojit dva bootovací iso soubory.

mám 2 CD s windows MCE a chtěl bych to hodit na jedno bootovací DVD. Poradí někdo? Rovnou říkám že soubory rozbalít, zkopírovat a znova zabalit do iso nejde. nebude to bootovat.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

stevo5*
hodnocení

0x

Boot DVD s jednou verziou MCE nie je problém ale s dvomi a aby sa nejako volilo ktorá sa má začať inštalovať ...

Skús takto: Obidve CD si skopíruj na HDD, každé do jedného adresára. Potom si daj vytvoriť bootovacie DVD napríklad v NERO a tie adresáre si tam pridaj. Neviem ti poradiť ako by si volil ktorá inštalácia sa má spustiť (z ktorého CD) keďže sú na jednom DVD. Skús tak, že jedno CD skopíruješ na DVD tak ako bolo na CD, t.j. nebude v adresári. Druhá verzia MCE by mala byť vo svojom adresári, inak myslím že by sa to mohlo pobiť mali by tam byť rovnaké adresáre, súbory... . Neviem ako by si volil aby sa ti začala inštalovať jedna alebo druhá verzia MCE. Musel by si vytvoriť nejaký svoj zavádzač, menu alebo niečo podobné.

Ja mám vytvorené svoje inštalačné DVD WinXP kam som umiestnil systémové CD WinXP ENG spolu s LIP pakom so slovenčinou, SP3 a s niektorými programami ktoré najčastejšie používam. Všetky (okrem systémových) sú v adresári "Ostatné programy". DVD bootuje a ide z neho inštalovať systém aj iné programy, tak by to malo ísť aj u teba s MCE. Skúšať by si to mohol na DVD-RW, a až ak to pôjde napáliť si to na klasické DVD.

Ešte píšeš - znova zabaliť do ISO - načo by si to balil do ISO? Normálne s tým pracuj ako s dátami, len už pri napaľovaní si zvoľ vytvoriť "Bootovateľné DVD".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]