Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Linux cutefish OS 0.7 Beta

Od: pavel123456 odpovědí: 3 změna:

Dobré odpoledne mohu se vás zeptat jestli není nějaký obchod s aplikacema který jde nainstalovat na linux v souboru .deb?

Mám: en.cutefishos.com/...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Měl jsem Lubuntu které má vlastní centrum aplikací s nižšími nároky na HW. ale protože mi nevyhovalo, respektive mi v něm dost aplikací chybělo, instaloval jsem si centrum software Ubuntu a měl jsem pak v počítači obě. Jestli ti ale jde jen o pár aplikací, pak je jednodušší je instalovat přímo z terminálu.

hodnocení

0x
Koukal jsem na ten CuteFish píšou, že se dá použít jen grafická nadstavba třeba na jádru Ubuntu. Jestli ti jde jen o to aby to vypadalo jako mek, tak ti pod tím může běžet Ubuntu s daleko největší komunitní podporou. Podle mě by to bylo lepší než válčit s nějakým čínským derivátem Manjaro linuxu.

hodnocení

0x
Zkus jednoduchý, rychlý apper. U gui bych se držel klasiky v podobě synaptic popř qt alternativu muon. Ty plnotučné "obchody" tipu Discover jsou spíš k zlosti. Je to pomalé na instalace i vyhledávání, aktualizace přes to trvají věčnost. Jinak nechápu, proč si cpeš do systému nějaký čínský bazmek. Podobný vzhled si uděláš i s KDE (kubuntu, debian KDE apod)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]