Nejste přihlášen/a.
Mám starší tiskárnu Canon Pixma MG 2150. Můj problém spočívá v nekvalitním nerovnoměrným tiskem černé barvy. Barevný tisk je v pořádku. Zkoušel jsem přes ovladač povádět čištění , kontrolu trysek a stále je tisk černé barvy nekvalitní. Mám nové originální náplně. Nevím, kde může být problém. Děkuji za Vaši radu.
0x
tak to zopakuj a když se to nechytne tak asi bude problém..v hlavě, já na CANON už zanevřel..
0x
0x
ještě můžeš hlavu vyndat a nechat ji ve vlažní vodě odmočit, v malém množství stačí tak 4mm vody..někdy to pomlže , nech to tam tak půl dne..
0x
Nakonec snesl z půdy tu v té době 20 let starou HP, omluvil se jí a další cca 4 roky na ní tiskl. Její výhodou bylo, že za už cca 100 Kč šlo sehnat velkobjemovou repas cartridge 45, která obsahovala trysky, takže vždy tiskla jako nová. Pak ale HP45 bylo obtížné sehnat, navíc po 25 letech zatvrdlá gumova kolečka už občas nerada posouvala papír. Před cca 2 lety jsem proto koupil zase HP s doléváním inkoustu a spokojenost, náklady na tisk velmi nízké.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.