Nejste přihlášen/a.
Na sedmičkách mám AVG kde právě skončila předplacená licence tak chci zkusit zapnout defeder, ale při pokusu o zapnutí se objeví hláška "tento program je blokoiván zásadani skupiny"- standartně se mám obrátit na správce i když jsem jako správce přihlášem - hlásí to chybu 0x800704ec
tady je návod jak to opravit
Mám to udělat já a nebo to svěřit profikům?
To je to co právě nevím, zda to lze zapnout při aktivním antiviru.
Třeba instalace plné verze pozměnila registry a tím pádem nelze defender zapnout.
obecně se vypíná automaticky při instalaci jiného antiviru a po jeho instalaci vám defender zase nabídne.
AVG potřebuje "AVG Uninstaller"
A kde licenci za 70Kč na rok seženu?
Na stránkách mají licenci za 849 Kč za rok - prodloužení licence bude asi levnější ale určitě nebude stát za rok 70 Kč.
Těch 70 Kč je tak možná na měsíc.
tak jsem měl stejný problém na W7, stáhl jsem to , nainstaloval spustil, opravilo to Defender, akorát když to skončilo tak to nabídlo koupi ,to jsem zavřel okno, ale co jsem musel udělat bylo nuceně ukončit program přesCtrl+Alt+Del, resatroval jsem a Defender je v pohodě zelenej
Nic špatně jsem nenapsal pánové. Stačí jen umět nakupovat na netu.
Prosím, tady máte licenci za 60kč i s poplatkem. Aktivoval jsem asi tak před týdnem. Koupíš, příjde ti cdkey, a ten aktivuješ v AVG klidně free verzi. Pak doinstaluješ všechny ostatní doplňky do full verze.
Prosím, dole máš důkaz, aktivováno v neděli.
Takže lovu zdar.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.