Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Windows defenger

Od: slavo® odpovědí: 13 změna:

Na sedmičkách mám AVG kde právě skončila předplacená licence tak chci zkusit zapnout defeder, ale při pokusu o zapnutí se objeví hláška "tento program je blokoiván zásadani skupiny"- standartně se mám obrátit na správce i když jsem jako správce přihlášem - hlásí to chybu 0x800704ec

tady je návod jak to opravit

wikifixes.com/...

Mám to udělat já a nebo to svěřit profikům?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Windows jsem nepoužil dobrých deset let, ale nechtělo by to nejdřív odinstalovat komplet to avg?
hodnocení

To je to co právě nevím, zda to lze zapnout při aktivním antiviru.

Třeba instalace plné verze pozměnila registry a tím pádem nelze defender zapnout.

obecně se vypíná automaticky při instalaci jiného antiviru a po jeho instalaci vám defender zase nabídne.

AVG potřebuje "AVG Uninstaller"

hodnocení

Zajímavé je, že u desítek to funguje i u nainstalovaného jiného antiviru.

hodnocení

0x

Se snažíte pořád někde najít nějaký problém *smich*. No tak tam nechte ten původně placený, který se změní na FREE.

@slavo - jezdíte do kauflandu? nebo jiného velkého obchodu, kde jsou časopisy k dispozici "k nahlédnutí" před koupí?

hodnocení

0x

nebo si kupte za 70kč licenci na rok zase a máte klid :))

hodnocení

A kde licenci za 70Kč na rok seženu?

Na stránkách mají licenci za 849 Kč za rok - prodloužení licence bude asi levnější ale určitě nebude stát za rok 70 Kč.

Těch 70 Kč je tak možná na měsíc.

dole máte odpověď. Nemáte zač. Zbylých 700kč mi můžete odeslat na účet jestli chcete. Nebo možná lépe. Kupte něco hezkého manželce *jasne*

mnd®
hodnocení

0x

taadioo to napsal blbě. 849 : 12 = cca 71 Kč/měsíc.Takže NE ZA ROK !

A na co antivir,když se chovám na netu inteligentně? Nemám žádný a žiju.Ani ten defender.Všechno to jen zpomaluje PC.

Zatížení antiviru je tak za normálního chodu cca. 0,5% CPU. To poznáte jo?

111®
hodnocení

0x

tak jsem měl stejný problém na W7, stáhl jsem to , nainstaloval spustil, opravilo to Defender, akorát když to skončilo tak to nabídlo koupi ,to jsem zavřel okno, ale co jsem musel udělat bylo nuceně ukončit program přesCtrl+Alt+Del, resatroval jsem a Defender je v pohodě zelenej

hodnocení

0x

Nic špatně jsem nenapsal pánové. Stačí jen umět nakupovat na netu. *palec*

Prosím, tady máte licenci za 60kč i s poplatkem. Aktivoval jsem asi tak před týdnem. Koupíš, příjde ti cdkey, a ten aktivuješ v AVG klidně free verzi. Pak doinstaluješ všechny ostatní doplňky do full verze.

kinguin.net/...

Prosím, dole máš důkaz, aktivováno v neděli.

Takže lovu zdar.

Windows defenger

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]