Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Router tp-link

Od: darda odpovědí: 15 změna:
Získal jsem model TL-WR840N, ale po zapnutí blikají všechny kontrolky a přístroj nefunguje. Dokumentaci ani doklad o nákupu nemám. Poradíte, zdá se dá ještě rozhodit?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

1x

a co řík ipconfig /all , připojit přímo kabelem k PC START do vhledvíní napiš cmd Entr otevře se černé okno a tam pak napiš ipconfig /all ENTR jakou ti to ukáže IP adresu, tak an tu se zkus připojit= napsat do řádku v prohlížeči, nesmí se tam objevit HTTPS ale jen HTTP, případně to S zkus umazat

dards
hodnocení

Vyzkoušel jsem ipconfig /all a ukáže to jen síťovou kartu Realtek.
Prostě mrtvý.

hodnocení

0x
Reset jsi zkoušel?
darda
hodnocení

Jistě, ten blikání pozastaví, ale nic nevyřeší.

hodnocení

0x
Napájecí zdroj je v pořádku? Může být vadný, dává nižší napětí; už jsem se s tím u tohoto modelu setkal. Zkuste jiný zdroj...
darda
hodnocení

To už jsem také vyzkoušel. Marně.
Podle údajů na rubu je napájení v pořádku.
Takže elektroodpad...a nový... exasoft.cz/... oprava bude dražší...
darda
hodnocení

Vím. Člověk se s tím nerad smiřuje. ☹

hodnocení

0x
Co znamená že nemáš dokumentaci? Jestli hledáš návod tak to není problém najít.
navod-k-obsluze.cz/...
Co se týče nefunkčnosti, stalo se mi na starém TPlinku že kabel nefungoval ve žlutém konektoru pro vstup signálu ale po přepíchnutí do jiného se router podařilo nakonfigurovat.
darda
hodnocení

Dokumentaci jsem si také dokázal stáhnout, ale ta je nedostatečná a mezi FAQ se ten problém neřeší.

hodnocení

0x
Na a připijit se k němu na defaultní IP adrese síťovým kabelem tedy dá, nebo ne?
darda
22.01.22 19:15
hodnocení

Vůbec ne.
Tak to asi nemá smysl s tím ztrácet čas. Dá se to otevřít a zkontrolovat vnitřní napájení a asi půjde přes nějaké vnitřní rozhraní tomu přehrát firmware a třeba by to pomohlo, třeba se to rozbilo právě nepovedeným nahráním nového firmware, ale nestojí to za tu námahu s nejistým výsledkem, na to je to příliš levná věc. Spotřebák.

111®
hodnocení

0x

nebyl nasazen jako ADSL? pak by mohl mít IP adresu 10.0.0.138

darda
hodnocení

Zemřela wi-fina a do hrobu dána
siroty po ní zůstaly.
I přicházely každičkého rána
a ňákej signál hledaly.
Díky za rady. Uzavírám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]