Nejste přihlášen/a.
Na mém notebooku začal zasekávat ukazatel myši, tak jsem notebook restartoval a neobjevil se ukazatel myši, tak jsem znovu restaroval a opět nic, zkoušel jsem touchpad a ten na nic nereagoval, zkoušel jsem klávesnici a ta také nejela. Podle rady jsem zkusil odpojit baterku a několikrát zmáčknout zapnutí notebooku, zapojil jsem baterku, pustil ho a opět nic nejelo. Zkoušel jsem zapojit myš, objevil se ukazatel, zkoušel jsem použít touchpad a stále nefungoval, když jsem myš odpojil tak zmizel i ukazatel myši. Tak jsem koupil myš a externí klávesnici. Dnes sednu k notebooku a ze zvyku sáhnu na touchpad a on posunuje ukazatelem, zkusím klávesnici notebooku a ona taky jede. Nějaké vysvětlení by někdo neměl? Díky.
mohl to být náhlý kiks kvůli nějaké aktualizaci - chybě při instalaci... Pokud se nebudou problémy opakovat, neřešte to.
Velmi často odchází klávesnice kvůli vlhkosti nebo polití, ale jestli jste si jist, že to kapalinu na sobě nemělo, mohla klidně začít blbnout klávesnice kvůli opotřebení...
Pro začátek bych vyfoukal vzduchem (někdo vezme i vysavač, ale prý to má statickou elektřinu a můžete poškodit...- vždy čistit vypnutý NTB). Potíže s klávesnicí lze řešit externí klávesnicí. Pokud by našla ani ta, problém může být v systému nebo na desce...
No prostě důvod se najde, ale je mnoho možností.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.