Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ikonky na spodní liště

Od: macvac odpovědí: 5 změna:

Nedávno jsem si nainstaloval W11.Nelíbí se mi že když otevřu nějakou aplikaci,např.Firevox,tak na spodní

liště jsou všechna okna pod jednou ikonkou.Ve W10 mělo každé okno svou ikonu.Prosím o radu jestli to

jde nějak nastavit i W11.Dík.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

2x
a proto jsem predpovedel ze 11 je klasicka zbytecna slepa vetev jako w8, ale microsoft si odporu ke zmenam rozhrani uz tehda zrejme nevsiml, takze misto zjednodusovani uz zavedeneho dekadami overeneho systemu, je snaha furt vymyslet nove picoviny, ktere logicky vetsina co ma PC k praci a system je pro ne jen "spoustec programu" odmitne
macvac
hodnocení

Plně s vámi souhlasím.A to je tak se vším,jakmile něco funguje,nebo se vyrábí něco dobrého,hned se

musí najít nějaký pi...,který to všechno slušně řečeno zhorší.

Naštěstí to jde většinou nějak obejít a udělat z toho použitelný systém. Do 8.1 stačilo doinstalovat klasickou nabídku Start a najendou z toho byl v pohodě použitelný systém. Takové hranaté a kupodivu rychlejší sedmičky s nějakými funkcemi navíc :)

hodnocení

0x

Gratuluji k W11 - to je vlastnost a zmenit to nejde :)

- az budete chtit zmenit vychozi aplikaci na jinou, to si teprve uzijete..s W11.

hodnocení

0x
WinAero Tweaker pomůže ;)
Článek zde, odstavec "Změna stylu hlavního panelu" idnes.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]