Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Heslo do e-mail.schránky zůstává

Od: dagi* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, když se odhlásím z e-mail.schránky, tak mi v rámečku zůstane moje přihlašovací jméno i heslo (ve tvaru teček). Potom stačí jen kliknout na PŘIHLÁSIT a jsem ve schránce. Jde zrušit, aby se tam to heslo neobjevovalo? Poraďte, prosím. Děkuji.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

3x

pokud je to Firefox tak : Nástroje-Nastavení-Soukromí a zabezpečení-Přihlašovací údaje-Uložené přihlašovací údaje-Vlevo najít server a pak dát odstarnait.

pokud Thunderbird tak:Nástroje-Předvolby-Soukromí a zabezpečení-Zobrazit hesla-označit co chci zrušit-Odebrat-OK

hodnocení

2x

Zrušit automatické vyplňování. Případně zrušit ukládání hesel.

hodnocení

2x

Uschování hesla jsi musela odsouhlasit, většinou vyskočí malé okénko vpravo nahoře. Teď můžeš jít do Nastavení prohlížeče, tam do Automatické vyplňování a tam odstranit záznam pro příslušný web.

hodnocení

2x
Smazat cookie, obvious. Nikdo jiny to za tebe neudělá,ani proces odhlášení. Session id zůstává, stránka tě dál může šmírovat ,jen v session atoragr jeflag že je to pro uživatel ty, ale že nejsi zalogován
S heslem to nyjak nesouvisí

dagi*
hodnocení

Automatické vyplňování zatržené nemám, smazala jsem cookies. Teď, když se chci přihlásit, tak jsou ty 2 řádky prázdné, ale když kliknu na jméno, dostanu nabídku. Kliknu na to jméno a ZÁROVEŇ mi vyskočí heslo ve tvaru teček... To mi vadí a nevím, co s tím... Zvolím přihlašovací jméno a zároveň se mi vyplní heslo...

Pokud máte Google Chrome, tak v nastavení zrušit ukládání hesel a vymazat historii hesel. Budete ale potom vše vyplňovat znova.

dagi*
hodnocení

ferax® = mám Firefox. Kde to tam najdu?

111®

už to tm máš od oběda jen číst...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]