Dobrý den, po půl roce se mi nedaří přihlásit do vinted.cz Píše to error. Čtu že je nějaká nová platforma, ale do ní se nedostanu, přímý kontakt na vinted nenacházím, jen nápovědu a ta mě naviguje a podle ní to prostě nejde. Neporadil by mi někdo co se s tím dá dělat, na koho se obrátit? Děkuju
Já ti poradím, aby si tam už nechodila. Administrátory toho webu jsou trolové a současně agenti. Jedná se o podružné chapadlo velké chobotnice. Mezi hlavní chapadla patří facebook. Jestli nechceš skončit hodně špatně, tak na takové webové stránky nechoď. Stejně ti nic nenabízí.
Opravdu by mi nemohl někdo poradit jak se tam přihlásit, když to nejde?
benni
v jaké prohlížeči to otevíráš? Nemáš v něm zakázáno cookies? mě zas nejde vyloženě stránka vinted a to už pěkně dlouho...ukazuje mi to pořád toto...přitom cookies mám povolené
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.