Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde se přihlásit do vintedu

Od: jarkaa odpovědí: 6 změna:
Dobrý den,
po půl roce se mi nedaří přihlásit do vinted.cz
Píše to error. Čtu že je nějaká nová platforma, ale do ní se nedostanu, přímý kontakt na vinted nenacházím, jen nápovědu a ta mě naviguje a podle ní to prostě nejde.
Neporadil by mi někdo co se s tím dá dělat, na koho se obrátit?
Děkuju

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

3x
protoze jste prosvihla prechod na novy, meli tam odkaz

dobrarada
hodnocení

0x

Já ti poradím, aby si tam už nechodila. Administrátory toho webu jsou trolové a současně agenti. Jedná se o podružné chapadlo velké chobotnice. Mezi hlavní chapadla patří facebook.
Jestli nechceš skončit hodně špatně, tak na takové webové stránky nechoď. Stejně ti nic nenabízí.

jarkaa
hodnocení

Zatím dobré rady :)

jarkaa
hodnocení

Opravdu by mi nemohl někdo poradit jak se tam přihlásit, když to nejde?
benni

v jaké prohlížeči to otevíráš? Nemáš v něm zakázáno cookies? mě zas nejde vyloženě stránka vinted a to už pěkně dlouho...ukazuje mi to pořád toto...přitom cookies mám povolené

Nejde se přihlásit do vintedu

hodnocení

0x

Budete si muset založit nový účet. Do starýho se už nedostanete.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]