Nejste přihlášen/a.
Ahoj kdo poradí.Zničeho nic mi nejde prstem ovládat ukazatel myši .Všechny tlačítka na klavesnici jdou jen tohle ne.
Jedná se o typ emachines E620
Osobně si myslím ,že je to nějak zamknuté a nebo mám nainstalovaný špatný ovladač
KDO MI PORADí
Díky
Vzhledem k vasemu problemu bych rekl, ze mate Visty, protoze to je jedna z jejich chyb. Je to nejaka chyba v registrech, zkuste preinstalovat ovladace touchpadu, treba se chytnou lepe... Tady stahujte pro svuj notas tinyurl.com/... .
Obcas jsem to taky mival (zvlaste pri delsim chodu notebooku), ovsem pouze pri pouzivani Windows Vista. Na druhou stranu v zadne jine distribuci Linuxu se mi tento problem ANI JEDNOU neobjevil a to mivam pocitac treba i nekolik dni zapnutej.
Děkuji za pomoc seuss .Vše jsem vyzkoušel,při zapnuti notase a než se objeví plocha tak s ukazatelem jde pohybovat.Po načtení všech složek zamrzne na jednom bodě
Vsadim se že máš touchpad zakázaný. Budeš mít ikonku u hodin a ta bude přeškrtnutá. Případně to máš přes FN+nějakou modrou klávesu
marevick díky za pomoc ale ani ,to nejde .Ikony nejsou přeškrtnuty dole v liště.Prostě už je mi to trapné takhle žadonit ale nechápu kde zničeho nic je chyba.Asi mě nezbude nic jiného než to někam odnést
Najdi si FN a nakreslený touchpad. Případně se koukni do manuálu k notebooku a tam je tohle popsané, případně si vlez do start/nastaveni/ovladaci panely a tam si najdi touchpad. Já ti na notebook nebidim, třeba to tim nebude, ale dávám tomu 75%
Přinejhoršim přeinstaluješ ovladač jak tu už někdo řikal
Zkusím taky přispět
Ovladače: emachines.com/...
Někde jsem taky četl, že při nefunkční klávesnici nebo touchpadu pomohlo odpojit baterii.
Všem děkuji za pomoc ,všechno vyzkouším.Potom dám vědět
Ještě všem díky supper stránky poradťe .cz
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.