Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Máte někdo zkušenost s tímto modelem routeru? Mám internet ADSL a TV od O2 a jelikož jsem na wifi potřeboval větší výkon než jaký dodává O2 na svých routerech, zakoupil jsem tento modem a přídavnou anténu se ziskem 12DBi. Internet jsem rozchodil v pohodě, je nádhernej signál po celým rozhlehlým domě, ale po připojení set top boxu na O2TV, to prostě nenaladím. Existuje nějaký nastavení nebo fígl? O2 na svých stránkách deklaruje, že obecně router s ADSL 2+ je kompatibilní s O2TV, ale poradit mi nedokázali. Děkuju za všechny rady a nápady.
Nu nevim jak obecně, ale vim že routery co mají nastavení pro IP TV tak mají porty pro IP TV nastavené trochu jinak...
dsl.cz/...
Zkus se probojovat na helplajně až na techniky, narozdíl od těch kecálků jsou tam schoní lidé a třeba ti poradí konkrétněji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.