Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
nainstaloval jsem si prohlížeč Opera 9.63 a mám problém s používáním e-mailu ve schránce WebIS.
Jedná se o můj pracovní e-mail ve schránce box.skola-auto.cz (vavrin@skola-auto.cz).
Vše funguje normálně, až na otevírání nebo ukládání příloh.
Nejsem schopen zobrazit jedinou přílohu jakéhokoli formátu.
Zřejmě se jedná o špatné nastavení prohlížeče Opera, PORAĎTE MI PROSÍM.
Luky
Co ti to píše když chceš otevřít přílohu? Jinak v Opeře nastavíš program ve kterým se ti otevřou přílohy takhle: Nástroje - Nastavení - Pokročilé volby - Stahování. Tam si označíš příponu souboru o kterej se ti jedná a klikneš na Upravit. V následným dialogu si určíš v kterým programu se ti má soubor otevřít. Pak už jen dvakrát OK a je vystaráno.
Jednou jsem měl v compu malinko rozhozený asociace a musel jsem si patřičnou přílohu uložit a potom spustit v programu kterej jsem chtěl a pak si to pamatovala i Opera.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.