Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám kalkulačku pro Mobil android dotykovou

Od: redan odpovědí: 8 změna:

zdravím, měl jsem v mobilu takovou srandakalkulačku kde se zadávaly údale kreslením na displej. Zapomněl jsem jak se jmenovala a teď ji na GooglePlay nemůžu najít.

poradíte? děkuji

doplněno 10.01.22 20:25:

hotovo

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A co se podívat na váš učet Google play / Moje aplikace?

redan
hodnocení

meztím proběhl fabrický restart a aplikace byla free proto není v placených

No nevím, ale já tam mám všechny aplikace a hry, které sem za celou dobu používání tel. naintaloval, odinstaloval (free i placené)

Jděte na svém účtu do Správy aplikací a tam máte placené i neplacené, co jste měl kdy nainstalované

redan
hodnocení

mám starší foun Samsung J5 a tam mám pouze "Nainstalováno" a nabídku "aktualizovat". Historie žádná, anebo to hledám jinde?

To hledáš na webu Google play. V tvém účtu.

redan
hodnocení

Na webu taky nic. Možná to nemělo název "Kalkulačka" , už si to nepamatuji.

Prošel jsem všechny kalkulačky v Play a zdá se že to bylo staženo z nabídky. Děkuji.

redan
hodnocení

už jsem to našel, není to jak si to pamatuji ale je to podobné.

Paper calculator (math handwriting script)

děkuji za pomoc

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]