Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Propojení dvou monitorů k PC

Od: itneznalec odpovědí: 4 změna:

Ahoj, poradili byste mi prosím, jak propojit dva monitory k jednomu PC? Mám to následujíc:

PC - 1x VGA, 2x DP port, 6x USB

1. Monitor - 1x VGA, 1x DP port

2. Monitor - 2x HDMI, 1x DP port

Momentálně to mám zapojené k prvnímu přes VGA k PC, ale nevím jak zapojit druhý - DP port k DP portu u PC stále hlásí NO HDMI SIGNAL. Bude stačit přechodka z DP na HDMI a zasunout do HDMi portu k 2. monitoru?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jm
hodnocení

0x
Napoví foto koncovek graficke karty. Z logiky věci stačí jen redukce.
itneznalec
Z logiky věci nejsem ajťák, proto se ptám :)

olinl
hodnocení

0x

Záleží na grafické kartě, které výstupy má funkční, případně jestli máš i nainstalované potřebné ovladače/drivery pro grafiku, to je základ. Pokud má grafická karta počítače funkční výstupy DP, můžeš to propojit kablíkem do DP vstupu monitoru. Vzhledem k tomu, že to píše, že je nyní použit vstup HDMI, zkus na monitoru přenastavit nějakým tlačítkem ( na mém monitoru je to INPUT) na vstup DP, mělo by to poté fungovat. DP můžeš "zredukovat/zadaptovat"na HDMI C-TECH adaptér Di/...

doplněno 10.01.22 08:28:

Oprava nesprávného odkazu Vention 4K Displa/...

hodnocení

0x
Já bych dal všechny na DP. VGA bych nepoužil. Problém bude v přepnutí na monitoru a nebo máš v OS nastaveno použití jednoho monitoru a je potřeba nastavit co s druhým.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]