Nejste přihlášen/a.
Ahoj, poradili byste mi prosím, jak propojit dva monitory k jednomu PC? Mám to následujíc:
PC - 1x VGA, 2x DP port, 6x USB
1. Monitor - 1x VGA, 1x DP port
2. Monitor - 2x HDMI, 1x DP port
Momentálně to mám zapojené k prvnímu přes VGA k PC, ale nevím jak zapojit druhý - DP port k DP portu u PC stále hlásí NO HDMI SIGNAL. Bude stačit přechodka z DP na HDMI a zasunout do HDMi portu k 2. monitoru?
Záleží na grafické kartě, které výstupy má funkční, případně jestli máš i nainstalované potřebné ovladače/drivery pro grafiku, to je základ. Pokud má grafická karta počítače funkční výstupy DP, můžeš to propojit kablíkem do DP vstupu monitoru. Vzhledem k tomu, že to píše, že je nyní použit vstup HDMI, zkus na monitoru přenastavit nějakým tlačítkem ( na mém monitoru je to INPUT) na vstup DP, mělo by to poté fungovat. DP můžeš "zredukovat/zadaptovat"na HDMI C-TECH adaptér Di/...
Oprava nesprávného odkazu Vention 4K Displa/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.