Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rychlý přesun dat

Od: terkaa odpovědí: 6 změna:
Zdravím. Mám na jednom disku něco přes 3 TB dat a potřebuji je co nejjednodušeji a hlavně nejrychleji překopírovat na jiný (větší) disk. Mám na to použít nějaký free klonovací software nebo to klasicky překopírovat přes Windows. To mi ukazuje že to bude trvat 19 hodin :(
Děkuji za rady, nejsem v IT kovaná :D

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nejrychlejší bude připojit je ke stejnému řadiči v PC. Dovolím si ale pochybovat o smysluplnosti takového počínání. Tak velký objem dat je bezpečnější mít uložený na několika oddělených médiích.

terkaa
hodnocení

Ty data mám na 2 discích (jsou v externích boxech). Pravidelně vše zálohuji na druhý disk ale teď jsem si musela pořídit větší. Teď mám jeden v PC přes SATA a ten nový prázdný v boxu. Bohužel nemám kabely ani místo na základní desce pro připojení obou zároveň k pc

Takže nezbývá nic jiného, než čekat.

hodnocení

0x

Klasický disky, nebo externí USB?

terkaa
hodnocení

2 klasický interní 3,5 HDD Seagate Barracuda, jeden 4TB a druhý 8...
alza.cz/...

tibet*
hodnocení

0x

nejsem si jist zdali ti to pomůže, ale alespoň jako tip . ale je to v AJ

diskpart.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]