Nejste přihlášen/a.
potřebuju kvalitní, spolehlivý externí disk, po jednom roce náhodného užívání mi odešel externí HDD od Western Digital, velké zklamání. Píše to redudantní chybu, dle mého chyba hardwaru.
Je dobrý extrerní disk se čtečkou prstu?
Nemůžu si pomoct, ale pro užívání disků jako externích prostě ty staré plotnové podle mého názoru nejsou dobré. Kolikrát už mi nějaký známý nebo sousedi z okolí přinesli jejich disk, že to na jednou nefunguje...
Jednou to spadne z kapsy, podruhé ze stolu, jindy to vytrhnou z počítače nebo se při přenosu vybila baterka a najedno prd.
Jako externí tyto disky používám s čínskými boxy - ale jen na filmy s dlouhodobou pevnou polohou. Pro přesun dat na externím disku zpravidla používám SSD. Buď menší, které jsem získal upgradem na vyšší kapacitu v počítačích (často těch 120GB naprosto stačí) nebo M.2 sata, které někdo zase mění za rychlejší NVME se sympatickou krabičkou - czc.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.