Nejste přihlášen/a.
Kolik by takový repas stál? Co všechno by se měnilo? Já jsem pro děti na distanční výuku "repasoval" dva domácí notebooky ve stáří cca 10-11 let. No, prodloužil jsem jim život o dva roky. Jeden stále chodí (líně), u druhého přestalo chodit dobíjení a při pokusu o opravu zakukala základní deska. Takže mám doma mechanicky perfektní vrak s novou baterií.
Doporučil bych nákup nového nebo spíš dva - tři roky starého repasovaného a se zárukou.
9 let je moc. Pokud to má alespoň 4G paměti s možností rozšíření na 8G, procesor plné řady (tedy ne ty mobilní nebo jinak oholené Intely) - tak snad. Vyměnit disk za SSD, dodat paměť a chvíli to snad ještě pojede. Ale raději se podívejte na repasy (například firma Gogacomputer, InComputer a další) s roční zárukou. SSD do toho montují běžně, je u toho aktuální verze Windows a je větší pravděpodobnost že to pár let vydrží.
Ja by som ho ešte nerepasoval, ani neposielal na dochodok.
Záleží k čomu ho chcete využívať. Ak na bežne prehrávanie videa,
internet, a kanc. záležitosti, ja by som ho komplet od piky preinštaloval,
doležité súbory by som samozrejme odpamatal...
Ja používam ešte starší ntb, je bez baterie, používam doma na sieť...
Beží s win7, a zvláda všetko, čo som spomenul...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.