Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ovládání touchpadu

Od: sykorka* odpovědí: 2 změna:

Zdravím a prosím o radu :) Koupila jsem si nový notebook (Hp-win10). Na mém starém (Dell-win7) jsem byla zvyklá používat místo myši touchpad a velmi mi vyhovoval rychlý posun stránek pohybem prstu po pravém boku touchpadu. Na novém notebooku je to jinak - stránka se posunuje pohybem dvou prstů, a to velmi pomalu. V nastavení touchpadu jsem neobjevila možnost, jak to ovlivnit. Poradíte? Díky a hezký den :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Máte W10, takže dole na liště napíšete "nastavení Touchpadu" - vyskočí vám možnost nastavení Touchpad.

doplněno 06.01.22 12:40:

tak to bohužel - HW má určité možnosti nastavení - pokud váš nový NTB nemá možnosti v nastavení potřebné, můžete akorát vyměnit NTB.

sykorka*
hodnocení

ano, ale jak píšu, v nastavení touchpadu je pouze možnost ovlivnit rychlost pohybu kurzoru, nikoli posunu stránek, proto se ptám...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]