Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pc po zapnutí nereaguje

Od: martinezi* odpovědí: 7 změna:

Ahoj borci, klukovi jsem setavil starší pc ale po zapnutí se ukáže uvodní obraz dá na vybranou co dál ,ale to je vše at klikám co klikám pc prostě nereaguje a skoro ihned obrazovka zmizí a už se neukáže nic,zkošel jsem starší klávesnici na p/2 ale obraz nevydrží ani sekundu,nemohu dám windows,obraz je nečistý jelikoš je to nafocené s videa děkuji za radu.

Pc po zapnutí nereaguje

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

jako první by se to chtělo dostat do biosu při najiždění počitače mačkejte klavesu Del

martinezi*
hodnocení

zdravím, to jsem zkoušel nic nereaguje

zkuste p/2 a opět mačkat del nebo F8 tak deska má dual bios

martinezi*
hodnocení

bohužel mačkám jako šílenec jak na p/2 tak i usb nic nereaguje

to by chtělo reset biosu

olinl
hodnocení

0x
Záložní baterie BIOSu je dobrá? Operační Systém už je nainstalovaný na disku a podporují ho jednotlivé komponenty počítače? Ovladače(drivery) jsou nainstalovány?

hodnocení

0x

1. Pokus - odpoj napajeni ze zdroje PC a pust pc alespon 2x ( udelej to ! )

2. Pokus - vymen baterii na zakladni desce CR2032

3. Pokus - odpoj HDD a nejak se do BIOSU musis dostat ( F2, F8, F9, F10, F12, del ) nevim je v tom strasny bordel a kazdy to ma jinak

4. Pokus - jak ti radil kolega, vyresetuj BIOS ( vytahni baterku a ty kontakty co vidis zkratni na 3s s odpojenym PC od 230V ! )

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]