Nejste přihlášen/a.
Moc prosím uživatelé na otazku k Son\.Muj syn si koupil v Listopadu tuhle tv.V prosinci sem byl u neho se podívat jak tv hraje.Musím přiznat že mně ani obraz ani zvuk nenadfnul.Ma PS 5 toje jina podívana.Ale obraz podle mně nedokáže nastavit ani zvuk.Na tv sme pusili tv vysilaní-zvuk plastový.Obraz nebyl dobrý.Zvuk šeljenom na repro v tel.ubohost.Má subfofer od LG za 6000kč není dobry.Ale hlavní moje otázka zní,pokud by byl tak nekdo hodný ,a napsal my jak nastaviz obraz a zvuk.+nejaké vychytavky.A ptám se ještě,stačí si koupt třena 5.1 genius k tehle tv? Budu každému moc vděčný a snad sem to napsal dobřě.
koukal jsem a to nemá ani solidní tecchnická data, tak co k tomu chcete připojovat? Já bych to vrátil..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.