Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hlasový asistent od Seznamu

Od: hanes* odpovědí: 3 změna:
Ahoj rádci,
z google play jsem si stáhl prohlížeč od Seznamu. Tento by měl umět i funkci hlasového asistenta, který je v nastavení v oddílu vychytávka.
Já tam ovšem tuto možnost nemám, a to mám nainstalovanou nejnovější verzi.
Tušíte, kde by mohl být problém? Nebo jak asistenta nainstalovat?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Osobní zkušenost nemám (a ani po ní netoužím), ale nápověda říká tohle:

V aplikaci Seznam.cz klikněte na ikonu menu a otevřete Nastavení.

V Nastavení klikněte na položku "Seznam hlasový asistent"

Při prvním zapnutí je potřeba povolit aplikaci Seznam.cz nahrávání zvuku - v zobrazeném dialogu klikněte na "Povolit". Bez tohoto povolení nemůže asistent zaznamenávat vaše hlasové povely a reagovat na ně.

Dále je potřeba povolit, aby se ikona asistenta mohla zobrazit přes další aplikace. Díky tomu je asistent dostupný, i když zrovna nejste v aplikaci Seznam.cz. Při prvním zapnutí se proto zobrazí informace, která vás přesměruje do nastavení operačního systému Android. Zde je potřeba aktivovat volbu "Povolit zobrazení přes jiné aplikace".

U kraje plochy telefonu nyní uvidíte ikonu pejska Krastyho. Pokud vám jeho umístění nevyhovuje, podržením a přetažením ho můžete posunout na jiné místo u okraje displeje.

hanes*
hodnocení

Ano, to říká nápověda. Ale ta pracuje s tím, že tam ta možnost je, ale není aktivována. Já tam tu možnost vůbec nevidím.

Nu jestli se to třeba nezobrazuje proto, že jste aplikaci neudělil všechna oprávnění, která požadovala. *zmateny*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]