Nejste přihlášen/a.
Zdravim, když jsem si stahl ESET zdarma a teď do něho jen píši každý měsíc jméno a heslo z této stránky facebook.com/... je to bezpečné? Nebo tam jsou nědke otevřené vrátka? A radši stáhnout jiný.
Díky
To je na 100% proti zákonu pane.Radši si kupte normální legální verzi tohoto programu. Třeba na koupit.eset.cz/... .Nebo od některého z prodejců Esetu.
Legální to určitě není. Od jisté doby používám raději free řešení než nelegální. Stalo se mi totiž, že jsem byl odpojen poskytovatelem od internetu, protože jsem byl nahlášený, že porušuju autorské práva. Měl jsem tehdy nelegální AVG. Raději jsem si ho koupil a pak už to bylo v pohodě. (Ale to bylo dřív, teď už bych AVG nebral). Ono je možné, že si výrobce může zjistit IP adresu, která tahá aktualizace do programu s nelegálním klíčem (jak jinak by mi na to přišli).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.