Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak stahnu pořad z CT?

Od: rotorod® odpovědí: 11 změna:

Prosím poradíte mi někdo, jak stahnout v mp4 z webu české televize?
kód:
ceskatelevize.cz/...
děkuji

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

klint
hodnocení

1x

Nestáhnete, blob url videa, leda screen recorder

inspa*
hodnocení

1x

Mě funguje postup za použití "tartube"- používám portable verzi (tj bez instalace) ve Win (a funguje mi totéž i pod Linux).

tartube.sourceforge.io/...

Otevřeš si video který tě zajímá (Firefox, Chrome) - pak F12 si otevřeš konzoli, jdeš na "Síť"a pak na "XHR", spustíš video, dáš F5 abys obnovil stránku a najdeš si položku kde je adresa streamu (Správnej stream je v položce HEAD a pak ještě v GET 302 atp)... Tu vložíš do tartube a stáhneš video. .

V případě videa, které uvádíš je to adresa streamu:

ivys-cdn.o2tv.cz/...

Výsledné video je mp4, (H264 - MPEG-4 AVC (part 10) (avc1) 1920x1080 25 snímků/sekundu), audio MPEG AAC (mp4a) 48000 Hz 32 bit. Velikost 2,22 GB.

Pro jistotu jsem to právě odskoušel na tom vašem videu - trvalo to celé asi 9 minut.

hodnocení

děkuji za inspiraci budu zkoušet a takto to stáhnu jakýkoliv video odkudkoliv?

hodnocení

1x

Triviálně přes youtube-dl (nově nějak zkomolený název ytdlp). I ručně v prohlížeči, je nutné v konzoli předstírat jiný typ prohlížeče (protože MPD stream , kdy link má nakonci encryption=wv se hůř stahuje než m3u8 encryption=fp) a pak vyčenichat link na stream (o2tv.cz/...) a stáhnout přes ffmpeg, youtube-dl, atd...

hodnocení

youtube-dl mám taky ale nějak mi nechce přez něho nic stahovat, ani pisničky ani video, nic. Hned po zahajeni stahování napíše hlášku, že skončeno ale nic se nestáhne. A i ten nový yotutube-dlg (dl-gui) mám a taky nic. Tak nevím

matej93
hodnocení

1x
Já třeba používám Freerapid downloader.

hodnocení

0x

Na flešku jsem to teď stáhl, ale nepřehraju. Ale přehrajete na webu ČT, nebo stačí na google zadat název a spustit film.

Asi proto, že jste nestáhnul mp4 film ..

hodnocení

tak tento film jsem našel na ulož. Takže co jsem potřeboval, jsem našel.

Ale otázka je pořád, cokoliv z CT stahnout nelze na disk, tak abych to normálně přehral?

děkuji

Protože se tomu ČT aktivně brání.

hodnocení

0x

Obecně je web české televize a ivysílání udělaný tak, aby stáhnout nešlo. Existují programy, které to umí obejít, ale vždycky fungují pár měsíců, než se v ČT něco změní a přestane to fungovat.

Nechte se zaměstnat u O2 v sekci O2TV, ti provozují video archiv pro ČT, pak se k tomu dostanete snáz :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]