Nejste přihlášen/a.
Mě funguje postup za použití "tartube"- používám portable verzi (tj bez instalace) ve Win (a funguje mi totéž i pod Linux).
Otevřeš si video který tě zajímá (Firefox, Chrome) - pak F12 si otevřeš konzoli, jdeš na "Síť"a pak na "XHR", spustíš video, dáš F5 abys obnovil stránku a najdeš si položku kde je adresa streamu (Správnej stream je v položce HEAD a pak ještě v GET 302 atp)... Tu vložíš do tartube a stáhneš video. .
V případě videa, které uvádíš je to adresa streamu:
Výsledné video je mp4, (H264 - MPEG-4 AVC (part 10) (avc1) 1920x1080 25 snímků/sekundu), audio MPEG AAC (mp4a) 48000 Hz 32 bit. Velikost 2,22 GB.
Pro jistotu jsem to právě odskoušel na tom vašem videu - trvalo to celé asi 9 minut.
Triviálně přes youtube-dl (nově nějak zkomolený název ytdlp). I ručně v prohlížeči, je nutné v konzoli předstírat jiný typ prohlížeče (protože MPD stream , kdy link má nakonci encryption=wv se hůř stahuje než m3u8 encryption=fp) a pak vyčenichat link na stream (o2tv.cz/...) a stáhnout přes ffmpeg, youtube-dl, atd...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.