Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak poslat foto s věnováním

Od: abba odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

chtěla jsem poslat ze svého PC fotku emailem, do které jsem chtěla napsat věnování. Může mi někdo poradit, jak se to dělá?

Děkuji.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Už roky používám Photo filtre free (nezaměnit na Photo filtre studio)

Lze doinstalovat čeština a je malý a šikovný. Jistě by se našel nějaký online editor, ale to neznám.

Malá ukázka. U písma lze vybrat část fotky a použít v písmu.

Jinak retušování, fotomontáže, vložení a úpravy printscrenu, úpravy ořez fotek a jiné.

Jak poslat foto s věnováním
abba
hodnocení

děkuji za vysvětlení, zkusím to.

Mohu udělat i nějaké další návrhy. Za jméno stačí dopsat @gmail.com a poslat.

Návody pro Photo filtre: photofiltre.suewebik.net/...

sirokko
hodnocení

0x

Jako jak se vkládá fotka do mailu nebo text do fotky? Nadpis i otázka jsou nesrozumitelné.

sirokko, co je na otázce nesrozumitelného? Prostě chce napsat do fotky věnování a pak ji z PC odeslat mailem.

sirokko

Aha, takže dotyčná chce poradit jak upravit fotku a pak jak ji vložit do mailu, ano?

karel556*

hodnocení

0x

Já jsem na novoroční blahopřání použil Ifranview - úpravy- vložit text . Chce si to pohrát,ale funguje to - výběr písma, velikost písma, barva textu ,umístění v ploše fotografie, výřezy apod.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]