Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nekompletní stahování

Od: alien8* odpovědí: 7 změna:

Zdravím,
Stahoval jsem si 120mb soubor a po 3minutách stahování (bezproblémových), se ukázalo, že souboj se stažen, no se na to kouknu a vidím, tam normálně 100% , ale je tam místo těch 120mb, napsáno, že to mělo jen 30mb... Udělalo mi to tak už u více souborů, nevíte čím to je? Díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stevo5*
hodnocení

3x

Mojdanec: Prvé čo by som skúsil by bolo dokúpiť si RAM. 128MB je veľmi málo, skús mu dať aspoň 512MB. Zrýchli sa ti PC lebo nebude musieť tak často swapovať, bude tichší, lebo nebude stále "čvirikať" harddisk.

mojdanec*
hodnocení

2x

Mě to taky dělá a je to zpusobeno tím že když stahují soubor kolem 700 mb a ještě přitom pracují na pc a hledám na internetu tak se mě samo stahování přeruší a napíše že to stáhlo na 100 % .Když jen stahují a nic nedělám tak se to pokaždé stáhne .Mám pentium 3 500 mhz 128 pamět je to slaby pc ale lepší jak kamenem do oka.

hodnocení

2x

Je šuma fuk,jak máš velké RAM.Pokud stahuješ jakýkoliv soubor,a nemusí být zrovna velký,je lepší nedělat nic jiného na počítači.A pokud rychlost stahování je navíc malá a ty při stahování souboru zrovna koukáš i na jiné stránky z internetu,tak pravděpodobnost,že se stahování přeruší je dost velká.

luk*
hodnocení

2x

A jaký používaš prohlížeč?

Jestli Internet explorer, tak se tomu vůbec nedivím :)

A to já bych se divil. Explorer sice neni nejlepší, ale zas nemam rád když se vše háže na chybu v exploreru. Visim to spíše na nestabilní spojení, nebo stahování z pochybných serverů kde to občas padne

alien8*
hodnocení

Ono mi to přestalo tak dělat, ale opět se mi to stalo, ale já normálně při stahování dělám na internetu mnoho dalších věcí. Ale tohle se mi stalo když jsem měl otevřené jen stahování a film, nic jiného.

deva*

U myho nestabilniho a pomalyho wifi je to celkem normalni. Pokud mas pevnou a vypadky jsou i tak pravidelne, obrat se na providera.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]