Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
Stahoval jsem si 120mb soubor a po 3minutách stahování (bezproblémových), se ukázalo, že souboj se stažen, no se na to kouknu a vidím, tam normálně 100% , ale je tam místo těch 120mb, napsáno, že to mělo jen 30mb... Udělalo mi to tak už u více souborů, nevíte čím to je? Díky
Mě to taky dělá a je to zpusobeno tím že když stahují soubor kolem 700 mb a ještě přitom pracují na pc a hledám na internetu tak se mě samo stahování přeruší a napíše že to stáhlo na 100 % .Když jen stahují a nic nedělám tak se to pokaždé stáhne .Mám pentium 3 500 mhz 128 pamět je to slaby pc ale lepší jak kamenem do oka.
Je šuma fuk,jak máš velké RAM.Pokud stahuješ jakýkoliv soubor,a nemusí být zrovna velký,je lepší nedělat nic jiného na počítači.A pokud rychlost stahování je navíc malá a ty při stahování souboru zrovna koukáš i na jiné stránky z internetu,tak pravděpodobnost,že se stahování přeruší je dost velká.
Ono mi to přestalo tak dělat, ale opět se mi to stalo, ale já normálně při stahování dělám na internetu mnoho dalších věcí. Ale tohle se mi stalo když jsem měl otevřené jen stahování a film, nic jiného.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.