Nejste přihlášen/a.
Na narozeniny jsem dostala skvělý tablet a pod stromeček, pro snadnější ovládání myš. Ještě nějakou chvíli si budeme vykat, ale potřebovala bych vědět, k čemu co je. Leží mi v hlavě tlačítko pod kolečkem. V návodu pod č.4. Co to je DPI? K čemu to je?
Dostala jsem pokyn, ať na to nesahám. Je to jako by někdo řekl, že nesmím myslet na tancujícího medvěda, hrajícího na bubínek.
7x
Jak píší hned vedle toho – změna rozlišení snímače, laicky zvýšení "citlivosti"myši. Vyjadřuje, jak rychle se pohybuje kurzor po obrazovce. Více zde alza.cz/...
3x
Zkratkou DPIU se běžně označuje dodavatel poslední instance,ale u myši to bude znamenat asi něco jiného. Myslím, že socela dobře je to piopsané a vysvětlené např. zde.
Bohužel guentos byl trochu rychlejší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.