Nejste přihlášen/a.
Na narozeniny jsem dostala skvělý tablet a pod stromeček, pro snadnější ovládání myš. Ještě nějakou chvíli si budeme vykat, ale potřebovala bych vědět, k čemu co je. Leží mi v hlavě tlačítko pod kolečkem. V návodu pod č.4. Co to je DPI? K čemu to je? Dostala jsem pokyn, ať na to nesahám. Je to jako by někdo řekl, že nesmím myslet na tancujícího medvěda, hrajícího na bubínek.
Jak píší hned vedle toho – změna rozlišení snímače, laicky zvýšení "citlivosti"myši. Vyjadřuje, jak rychle se pohybuje kurzor po obrazovce. Více zde alza.cz/...
Zkratkou DPIU se běžně označuje dodavatel poslední instance,ale u myši to bude znamenat asi něco jiného. Myslím, že socela dobře je to piopsané a vysvětlené např. zde.
Bohužel guentos byl trochu rychlejší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.