Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sledování na internetu

Od: amper® odpovědí: 8 změna:

Může mi někdo osvětlit technickou stránku věci?

Čtu si právě otázku poradte.cz/...

A v ní nevinná zmínka o Číhošti. Nepíšu, nemluvím o Číhošti, jen otvírám mapy.cz. A tam na mě kouká tohle:

Tedy, abych byl přesný, mapa se otevře se středem v místě připojení a titulek se zobrazí až po najetí myší na zobrazenou hvězdičku, ale mapy.cz vědí, že jsem si přečetl slovo Číhošť. Ne ho napsal, ne klikl na odkaz. Jen bylo na obrazovce, pravda, několikrát za sebou. Takže až si příště budu chtít číst o atentátu na JFK, rozrazí mi dveře páni v černém, ještě dřív než zapnu počítač? Doteď jsem žil v domnění, že jsem sice na internetu sledován, ale ne v takovém rozsahu.

Ještě jednou otázka z úvodu: Může mi někdo osvětlit technickou stránku věci?

Sledování na internetu

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Typické "zkreslení", které "zapadá do konspirace". Vy si myslíte, že je to "nachystané"
Ale podívej se na vysvětlení od někoho nezávislého--druhého-mě:
Já si otevřu mapy.cz. Schválně se podívám k Číhošti - protože o tom píšeš ty. Samozřejmě že tam je hvězdička. Proč asi? Otevřu si wikipedii: cs.wikipedia.org/... - najdu si datum a helemese je tam 25.12. Takže vtípek mapy.cz
Nejsi z Číhoště?
hodnocení

Takže souhra náhod *ee*. No, je to tak lepší. Kdo má furt opravovat ty vyražený dveře po agentech *frajer**frajer**frajer*.

26.12.21 11:03
hodnocení

hodnocení

1x

Smiřme se s tím, že ty compy nás vidí a slyší. Ten můj se prozradil tak, že teď, když od něj odejdu a nechám na obrazovce poradnu, bude svítit. Až se vrátím (po jakémkoliv čase) ,bude svítit. Dojdu k němu a v ten moment obrazovka zhasne a naskočí spořič.*ee*

tyler
hodnocení

0x

Kdysi by se na vás nevěřícně pohlíželo jako na těžce paranoidního pacienta, nicméně v dnešní době, kdy se všechno ovlivňuje vším (reklamy a internet) je taková otázka docela na místě. Zajímavá náhoda, to se musí nechat! Naštěstí se vše vyjasnilo.

hodnocení

0x

No já zase mám tuhle záhadičku.Bavíme se s manželkou.Já jen zapnutý PC ona chyrý telefon.A ona že si na jaře koupí zase asi nějakou hezkou koženou kabelku ,co se jí líbí za značku barvu atd..Tím to končí.A večer už se zobrazují reklamní banery na kabelky,peněženky atd...Už se nám to stalo u více druhů zboží.

Nevím co si o tom myslet za chvíli se budeme bát se něčem soukromějším bavit a vše si psát jen na papírky a ukazovat:(

marf*
hodnocení

0x

Kvůli hledání cest na Mapách.cz - zřejmě - internet objevil, kde bydlím. Objeví se občas preventivně "Zde bydlíte" a pěkný červený křížek nebo šipka. Také mne to trochu znervózňuje - nikomu to sdělit nechci - tedy prostřednictvím Internetu. Mapy.cz jsou zřejmě neobyčejně sledovatelsky zdatné. *hledam*

nickw

Odklikl jste souhlas se sledováním polohy? Jak často mažete cookies?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]