Nejste přihlášen/a.
Mám připojení internetu i TV kabelem u Vodafonu a nabízí se mi "výhodnější "(?) smlouva u T-mobilu. Na jakém principu to připojení funguje. Nerad bych šlápl vedle. (bydlím v Praze).
Na bázi ADSL (tedy těch novějších verzí). Podle mne, dedikovaný kabel pro Internet a TV je lepší. Už jen proto, že ADSL může být velmi problematické pokud bys byl dále od DSLAMu.
jsou dvě možnosti, jedna je že Vodafon používá dráty od Cetinu /to je správce drátů od O2/ a druhá, že Vodafon jede po optice, buď do domu nebo někam blézko a odtud po koaxu do domu. T-mobile si pronajímá dráty také od Cetinu. Takže podle mne je lépe nechat Vodafon- Ale pro hodnocení je třeba vědět alespoň jakou máte zásuvku na stěně, pokud telefonní je to po drátech, pokud podobnou jako TV tak je to koaxem a to je spolehlivěší.
risanek.. pokud uvádíte že máte "výhodnější” smlouvu od t-mobile, tak tam bude určitě uvedeno jaký typ připojení vám nabízí ne? Máte nějakou nabídku smlouvy od nich co uvádíte..? A pokud ne, zadejte si na jejich stránkách svoji adresu a zjistěte si svoji dostupnost s optikou. Divil bych se že v Praze nebude na většině míst optika
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.