Když si pustím seriál na takových těch on-line stránkách, kde vyskakují automaticky nová okna s textem typu Vyhráli jsme iPhone a podobný spam, muže se mi zavirovat PC? Pokud ano, jak moc závazně? Mám se toho bat? :D
pokud nic nestáhneš a stránky zavřeš, je to v pohodě. Co není v pohodě je to, že přehrávač videa online těží kryptoměny z výkonu tvého pc. Pokud uslyšíš, že se ti hodně točí větráky, máš jisté, že těží. Jestli ti to vadí, nebo ne, nechám na tobě. Na seriál se podíváš, ber to jako takovou daň.
Zdravím, no a máte nějaký antivir? Osobně mám zkušenost s Kukaj seriály, Najseriály a Sledujseriály a vždycky v pohodě (ale mám nainstalovaný antivir).
Ne, webové stránky nemohou nakazit počítač. Web běží odděleně od systému. Muselo by se něco stáhnout a pak spustit. Maximálně se může stát, že nějaké pochybné skripty budou špehovat uživatele stránek. Např. F***book špehuje prostřednictvím Like tlačítek na jiných webech.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.