Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

On-line seriál - Muže se mi zavirovat PC?

Od: sovaobecna odpovědí: 7 změna:
Když si pustím seriál na takových těch on-line stránkách, kde vyskakují automaticky nová okna s textem typu Vyhráli jsme iPhone a podobný spam, muže se mi zavirovat PC? Pokud ano, jak moc závazně? Mám se toho bat? :D

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

itguru2
hodnocení

1x

pokud nic nestáhneš a stránky zavřeš, je to v pohodě. Co není v pohodě je to, že přehrávač videa online těží kryptoměny z výkonu tvého pc. Pokud uslyšíš, že se ti hodně točí větráky, máš jisté, že těží. Jestli ti to vadí, nebo ne, nechám na tobě. Na seriál se podíváš, ber to jako takovou daň.

Těžba kryptoměn se dá snadno zablokovat dolňky do prohlížeče.

sefi
hodnocení

0x

Zdravím, no a máte nějaký antivir? Osobně mám zkušenost s Kukaj seriály, Najseriály a Sledujseriály a vždycky v pohodě (ale mám nainstalovaný antivir).

hodnocení

0x

Ne, webové stránky nemohou nakazit počítač. Web běží odděleně od systému. Muselo by se něco stáhnout a pak spustit. Maximálně se může stát, že nějaké pochybné skripty budou špehovat uživatele stránek. Např. F***book špehuje prostřednictvím Like tlačítek na jiných webech.

Nie je to tak, zabudate na Javascript a jeho chyby a moznosti.

hodnocení

0x

Nainstaluj si uBlock Origin, na žádné reklamy neklikej, a budeš (pravděpodobně) v pohodě.

joudic*
hodnocení

0x
ne, vzdy mu musite prvni podat pomocnou ruku

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]