Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nenačítá se notebook thinkpad e15

Od: pepr1 odpovědí: 3 změna:
Zdravím, mám ani ne rok notebook lenovo thinkpad e15 a dnes mi samovolně začaly vypadávat USB konektory že se mi odpojila myš. Tak jsem zkusil restartovat notebook. Pí restartování se mi bohužel notebook nedaří načíst k Windowsu. Neustále se mi točí na displeji kolečko a dal nic... prosím má s tím někdo zkušenost nebo ví někdo co s tím? Předem moc děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ty USB konektory jsou na základní desce, takže to vypadá, že máš nějaký problém na základní desce.

Jako první bych tipnul zes ulomil USB zásuvku z desky. To ale není důvod, aby se po restartu počítač nerozběhl.

Takže, pokud si na to troufneš, tak hledej v okolí USB zásuvky na základní desce nějaké poškození.

Pokud nebude viditelné poškození, tak jedině do servisu a ať ti zjistí cenu opravy. Pak se rozhodneš jestli za to ty peníze dáš nebo nedáš.

jm
Sorry ale rok starý znamená záruku. Dovnitř nesmí, musí reklamovat.

Pokud to má v záruce, tak se snad nemusí zdržovat dotazama na poradně.

Já jsem z dotazu nevyčmuchal jestli je to v záruce nebo není.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]