Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolík cca cena konfigurace?

Od: alena350® odpovědí: 11 změna:

Dobrý večer,

poradil by někdo znalý s cenou konfigurace na obrázku?

Windows 7.

Dekuji za ochotu.

Kolík cca cena konfigurace?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Přesný typ CPU, operační paměť, rychlost disku, model monitoru, značka a výkon zdroje, stáří komponent?

hodnocení

0x
Monitor, klávesnice a myš za odvoz a cenu bedny těžko určit. Procesor je z roku 2009. Hádám max. 5 tisíc.

hodnocení

Píše: 5 USB slotů. externí grafika, HDMI port. Intel Core i7 2,93 GHz, 32bitovy OS Windows 7. Nic víc.
Chce 70 USD.
Dovoz.
Vyžádejte si více informací. Takhle na 100% nebrat. A dovoz a cena v USD? Tomu bych se vyhnul tak jako tak.
Vy jste odkud a odkud je prodejce? Dejte si pozor na něco podobného:
avizo.cz/...

hodnocení

0x

Aku dovoz? Preco dolare? Aby to nahodou nebol nejaky internetovy podvod, pride vam fiktivne podacie cislo fiktivneho dopravcu a vy mate poslat peniaze.

joudic*
hodnocení

0x
zase nekdo naletel a furt se jim to vyplaci..

hodnocení

0x

I kdyby to mělo být jako skutečné, tak cena odpovídá ceně ekodvora. Monitor v dané velikosti se vyhazuje, příslušenství také, snad krabice a HW na díly - odhaduji cenu na 400,-Kč - resp. neprodejné

doplněno 23.12.21 15:48:

Pokud to chcete opravdu jen na prohlížení zpráv na internetu, asi to bude stačit. Ale víc než 500,- za cestu to opravdu hodnotu nemá.

Takové PC jsem už dal asi 4x za odvoz, abych to nemusel dávat do ekodvora. Už jsem se ale na takové nabídky vykašlal - v podstatě jsem je nutil. Od posledního, co mi jeden zdejší rádce poslal z několika kousků, mám jen zbytečné problémy, že uživatel 25km daleko najednou chce, abych mu po měsících přijel PC opravit, že tam něco nejde... až taková charita nejsem, abych ještě jezdil na servis na zavolání kolikrát ani ne za "děkuju".

hodnocení

Omlouvám se za špatně vysvětlení, resp. ...informace. Pán mi konfiguraci na užívání doma přiveze až domů, platba by měla být ekvivalent cca 70 USA v CZK ( asi se mu to lip počítá?) pokud přijede a doveze a bude to fungovat, mne se ta cena zda tak akorát. Nepotrebuju nic nového, hry nehraju. Takové monitory mam taky, 2...budu si hrát.

au1

a nechce třeba náhodou zaplatit předem příspěvek na cestu nebo tak něco? *smich* celý tohle nějak smrdí, platba v ekvivalentu 70 USD, konfigurace Pc pořádně nepopsaná... je spousta inzerátů působících věrohodněji

riva

Klidně. Jestli systém naskočí a chcete se v tom pak vrtat a získávat zkušenosti, tak proč ne. Přinejhorším o moc peněz nepřijdete.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]