Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cheaty a češtiny do her

Od: slavo® odpovědí: 9 změna:

Pokud je koupena krabicová verze hry, tak na většinu existují cheaty a češtiny.

Buďto se spouštěcí soubor spustí s parametrem a pak funguje např. nekonečno nábojů nebo všechny zbraně už od prvního levelu případně nesmrtelnost a další.

Ale jak je tu u elektronické verze konkrétně u her ze steamu?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirib
hodnocení

0x
Po instalaci ze steamu,můžeš pozměnit také co chceš,když to máš...
Zlaté staré střílečky.

hodnocení

0x

Co se týká češtiny... pokud na hru existuje čeština, na 95% funguje i na hru na STEAMu... ostatně spousta nově vzniklých překladů se dělá primárně pro něj a většina se dá nainstalovat přímo na STEAMu přes workshop.

Ohledně cheatů... Hodně záleží na tom, jestli je ta hra pro jednoho, nebo hra více hráčů. Pokud do hry cheaty existují a je to hra pro jednoho hráče... není problém. Ovšem použití cheatů v multiplayerových hrách se provozovatelé snaží zamezit. Takže tam bych to nedělal.

hodnocení

Jde mi konkrétně o hru hostile Hostile Waters: Antaeus Rising

v cheatu je napsáno Spusťte hru s volbou "-setusupthebomb" , a pak po F8 se může psát různé vylepšení např. všechny zbraně už od začátku ale při krabicové verzi mám v záložce zástupce cíl kde ke spustitelnému souboru dopíši parametr, ale v elektronické verzi spustitelný soubor na svém disku nenacházím.

Je tam je odkaz na url adresu.

anon65534

Nevím v jakém jazyce máš steam ale umístění tlačítek by mělo být úplně stejné, ta žlutá část je místo kam můžeš dát argumenty spustitelnému souboru hry. A ten zeleně označený zase otevře přímo tu složku.

Tu počáteční tabulku s volbama lze otevřít standartně přes pravé kliknutí myši

Cheaty a češtiny do her
23.12.21 13:42
hodnocení

V češtině

anon65534

Ale našel jsi to? ty tlačítka jsou na naprosto stejných pozicích

hodnocení

Našel, ale když jsem do žlutého napal parametr a spustil hru, tak to nefunguje.

anon65534

Tak je možné že je to buď blbě napsané nebo to steam verze má jinak nebo to nemá vůbec. Je běžné že na steamu jsou lehce upravené verze. Chce to se podívat po internetu nebo se zeptat přímo v komunitním centru té hry na steamu

hodnocení

Tak už jsem na to přišel.

Musí se to napsat z příkazového řádku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]