Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

SIC paměť

Od: elisa24® odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, vysvětlil by mi prosím někdo jednoduše, co je Simplified Instructional Computer? Když dochází paměť (jaká?), tak se to přikoupí jako nějaký hypotetický počítač? Jak to vypadá? Kde se to kupuje? Děkuji

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Děláte do programování? Něco zde, tutorialspoint.dev/... Jinak dejte do vyhledávače a studujte, co vás zajímá...
hodnocení

Mají to mít v Alze. Jak se to jmenuje prosím česky, nebo pod jakým názvem to tam najít?

Že by něco jako Arduino...? en.m.wikipedia.org/... Raspberry ...? google.com/...
hodnocení

Je přikoupení RAM paměti - pro zpracování velkých souborů pomocí skriptů.

Tak z toho jsem jelen...o jakou paměť se jedná? Co vám "píše" PC? Plný HDD? Nebo malá paměť RAM? Dejte TENTO POČÍTAČ a zkopírujte obrazovku...a vložte zde

hodnocení

Ještě nic nepíše, jen vím, že budu potřebovat na nějakou analýzu víc RAM paměti.

Je to stolní pc? Notebook? Typ... tak to vidím na někoho znalejšího... Nebo zkuste stáhnout Speccy Free, nainstalovat a spustit... pak vyberete RAM a dáte zde obrázek... A ješte typ PC...ale to uvidíme

holas

Na to stačí `free -h` nebo `htop` případně `sudo apt-get install inxi ; inxi -xv`

hodnocení

Děkuji, mám tam tohle a potřebovala bych minimálně 12 GB.

SIC paměť

holas
hodnocení

0x

Zajímavé, do programování dělám ale toto jsem nikdy nesližel. I do pocítaců dělám.

Chtělo by to trochu upřesnit "pozadí dotazu". Píšete "SIC pamět", pak hypotetický počítač? kdejste na to narazil, řešíte konkrétní problém?

hodnocení

0x

Podla Wikipedie je SIC fiktivny pocitac a teoreticka konstrukcia, podobne ako Turingov stroj. Ziadna pamat sa preto nikde nekupuje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]